Reklama
  • Środa, 18 maja 2016 (15:05)

    Pasta jajeczna

Składniki: 8 jajek, 1/2 pęczku szczypiorku, marchew, 3 łyżki majonezu, 1/3 łyżeczki pieprzu, 1/2 łyżeczki soli.

Zdjęcie

/mat. prywatny - darmowy
/mat. prywatny - darmowy

Przygotowanie 25 min • Porcja 340 kcal • Koszt porcji 50 gr • Przepis na 8-10 porcji

Reklama

1. Marchew obieram, myję, osuszam i ścieram na tarce o małych oczkach. Szczypiorek opłukuję, osuszam ręcznikiem papierowym i drobno kroję.

Zdjęcie

/mat. prywatny - darmowy
/mat. prywatny - darmowy

2. Jajka gotuję na twardo, obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach.

3. Jajka, marchew, szczypiorek starannie mieszam, dodaję przyprawy do smaku i majonez. Jeszcze raz mieszam.

Więcej na temat:pasta | pasta jajeczna | szczypiorek | jaja | przepis | koszt

Zobacz również

  • Składniki: 3 jajka, po 25 dag cukru i mielonego białego sera, 150 ml oleju, 25 dag mąki, 1 op. proszku do pieczenia, 10 dag czekoladowych kropelek, dżem, 15 dag masy cukrowej, czerwony i zielony... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.